Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládám s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Filip Martínek
IČO: 02915618
se sídlem Olomučany 85, 679 03 Olomučany

Kontakt: info@hi-five.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho sbírám

Kontaktování a poptávka

V rámci kontaktního a poptávkového formuláře od vás na základě budoucího plnění smlouvy sbírám jméno, e-mail, případně telefon, abych mohl zodpovědět vaše dotazy a správně vyřídit vaši poptávku.

Údaje uchovávám po dobu 2 let.

Objednávka

Abych mohl správně vyřídit vaši objednávku,  na základě plnění smlouvy od vás sbírám jméno, telefon, e-mail a místo plnění zakázky. Tyto údaje uchovávám po dobu 2 let.

Abych mohl vystavovat a archivovat daňové doklady, na základě povinnosti ze zákona od vás sbírám jméno, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu. Dobu uchovávání těchto údajů stanovuje zákon.


Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

Filip Martínek (IČO 02915618, se sídlem Olomučany 85, 679 03 Olomučany) jako provozovatel webu a poskytovatel služeb.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

Renata Khýrová (IČO 06901743, se sídlem Blansko, K. H. Máchy, PSČ 678 01) jako účetní.


Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

Můžete se dotázat, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Poslední hlášení z terénu aneb reklama v akci

Všechna hlášení

© Filip Martínek | ochrana osobních údajů

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top